Martini dhe Joana zihen për furrën – Hell’s Kitchen Albania 3
25/12/2020 23:15
Maja bën të kërcejë edhe Shef Renaton – Hell’s Kitchen Albania 3
25/12/2020 23:15
Shef Renato detyron Erkiadën të gatuajë miun, si reagon ajo? – Hell’s Kitchen Albania 3
25/12/2020 23:15
Kush i ka sjellë dhuratat, babagjyshi apo djalli? – Hell’s Kitchen Albania 3
25/12/2020 23:15
Donaldi dhe Martini konfortohen keq – Hell’s Kitchen Albania 3
25/12/2020 23:15
Një javë para finales si ndjehen konkurrentet? – Hell’s Kitchen Albania 3
25/12/2020 23:15
Kutitë enigmatike, çfarë fshehin? – Hell’s Kitchen Albania 3
25/12/2020 23:15
Hell’s Kitchen 3, 25 Dhjetor 2020, Pjesa 4
25/12/2020 23:15
Hell’s Kitchen 3, 25 Dhjetor 2020, Pjesa 1
25/12/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, Sezoni 3, Episodi 13, 25 Dhjetor 2020
25/12/2020 23:00
Hell’s Kitchen Albania, 18 Dhjetor 2020, Pjesa 1
18/12/2020 23:15
Momentet më të forta të Episodit! – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, 18 Dhjetor 2020, Pjesa 2
18/12/2020 23:15
Megli kërkon ndihmë, por vajzat refuzojnë – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Luiza Gega, Klodiana Shala, Erkand Qerimaj të ftuarit e Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Qime e zezë në pjatën e Meglit. A ka gisht njeri ? – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Të qarat e konkurrentes, çfarë ndodhi – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Shef Renato në qef, çfarë ndodhi – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, 18 Dhjetor 2020, Pjesa 3
18/12/2020 23:15
Ankandi vendos në sfidë konkurrentët e Hell’s Kitchen. Kush e bën më parë?- Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Jashtë 3 konkurrentë! – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Shefi inatoset dhe me kamarierin. Ku gaboi ai? – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Konkurrentët përballë Eusebios për dhunë ndaj Shefit – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Konkurrentët çuditen, Renato i ndihmon – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, 18 Dhjetor 2020, Pjesa 4
18/12/2020 23:15
Degradon sherri mes Donaldit dhe Martinit – Hell’s Kitchen Albania 3
18/12/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, Sezoni 3, Episodi 12, 18 Dhjetor 2020
18/12/2020 23:00
Eusebio godet Shef Renaton – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Konkurrenti ushtron dhunë tek Shef Renato – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15
Megli gatuan me dajën, synimi i saj të bëjë krenar familjen – Hell’s Kitchen Albania 3
11/12/2020 23:15