Renato thyen të gjitha pjatat e Martinit – Hell’s Kitchen Albania 3
27/11/2020 23:15
Momentet me të forta të Episodit 9 – Hell’s Kitchen Albania 3
27/11/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, Sezoni 3, Episodi 9, 27 Nëntor 2020
27/11/2020 23:00
Shef Renato thyen çdo pjatë të Robertit – Hell’s Kitchen Albania 3
20/11/2020 23:15
Hyrja e modeleve shpërqëndron djemtë – Hell’s Kitchen 3
20/11/2020 23:15
Armelo hedh në kosh produktet e Robertit – Hell’s Kitchen Albania 3
20/11/2020 23:15
Darka sjell debate mes Robertit dhe gjithë djemve të skuadrës – Hell’s Kitchen 3
20/11/2020 23:15
Eusebio humb kontrollin duke braktisur ambjentet e Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen Albania 3
20/11/2020 23:15
Vajzat konfliktohen fizikisht me njëra-tjetrën – Hell’s Kitchen Albania 3
20/11/2020 23:15
Sfida me kaloritë solli debate të ashpra mes djemve – Hell’s Kitchen Albania 3
20/11/2020 23:15
Eusebio braktis ambjentet e Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen 3
20/11/2020 23:15
Kritika për ëmbëlsirën e Robertit shkaktoi debate të ashpra mes djemve – Hell’s Kitchen Albania 3
20/11/2020 23:15
Momentet me të forta të Episodit 8 – Hell’s Kitchen Albania 3
20/11/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, Sezoni 3, Episodi 8, 20 Nëntor 2020
20/11/2020 23:00
Emocionet e një surprizë që të le pa frymë – Hell’s Kitchen Albania 3
13/11/2020 23:15
Ja çfarë bën Aida Shtino në Hell’s Kitchen – Hell’s Kitchen Albania 3
13/11/2020 23:15
Vajzat sherr në kuzhinë, ja çfarë ndodhi – Hell’s Kitchen Albania 3
13/11/2020 23:15
Momentet më të forta të Episodit 7 – Hell’s Kitchen Albania 3
13/11/2020 23:15
Policia gjobit Shef Renaton – Hell’s Kitchen Albania 3
13/11/2020 23:15
Shefi i mbyll gojën Joanës me letër – Hell’s Kitchen Albania 3
13/11/2020 23:15
Policia zbarkon në Hell’s Kitchen Albania 3
13/11/2020 23:15
Aida Shtino thyen rregullat e Shef Renatos – Hell’s Kitchen Albania 3
13/11/2020 23:15
Hell’s Kitchen Albania, Sezoni 3, Episodi 7, 13 Nëntor 2020
13/11/2020 23:00
Vajzat kërkojnë largimin e Resmiut nga skuadra – Hell’s Kitchen Albania 3
06/11/2020 23:15
Eusbeio, ja pse nuk i gjuajta shef Renatos – Hell’s Kitchen Albania 3
06/11/2020 23:15
Vajzat fitojnë sfidën dhe depilojnë djemtë humbës – Hell’s Kitchen Albania 3
06/11/2020 23:15
Krepi që fluturon në fytyrën e Eusebios – Hell’s Kitchen Albania 3
06/11/2020 23:15
Xhesi i ulëret me britma Joanës dhe e fajëson atë pse u dogj – Hell’s Kitchen Albania 3
06/11/2020 23:15
E rëndë; Copa letrës në pjatë bëhet “mollë sherri” – Hell’s Kitchen Albania 3
06/11/2020 23:15
Momentet më të forta në episodin e 6-të – Hell’s Kitchen Albania 3
06/11/2020 23:15