Stine performon një ndër hitet e tij – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Stine rrëfen se çfarë ka ndodhur me të gjatë kësaj periudhe – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Gruaja rrëfen arsyet se përse ka konflikte midis saj dhe burrit- Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Stine i bën fansit dhuratën më të madhe – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Stine surprizohet nga vajza e tij – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Burri i bën disa premtime gruas së tij xheloze live në studio – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Vajzat pikturojnë portretet e miqve të tyre – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Stine surprizon fansin e tij – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Burri ka një kërkesë për gruan xheloze – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Gruaja e përlotur rrëfen vështirësitë që ka kaluar në 12 vite martesë – Dua të të bëj të lumtur
02/05/2021 00:00
Djali rrëfen vështirësitë që ka kaluar pas humbjes së motrës – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Një video-mesazh ka ardhur për Stinen nga vajza e tij – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Mos u bëj xheloze për kunatën – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Vajzat recitojnë poezitë që kanë krijuar miqve të tyre të vegjël-Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Burri tregon arsyen se përse gruaja e tij bëhet xheloze për kunatën – Dua të të bëj të lumtur
02/05/2021 00:00
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:01
Burri i sëmurë rrëfen momentin më të vështirë të jetës së tij-Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Vajza ka një mesazh për nënën e dhënë pas televizionit – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Çunat e “Fiks Fare” surprizojnë fansen e tyre më të madhe – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Babai i sëmurë bën të lumtur vajzën – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Gazetari i sportit ka një dhuratë për programin “Dua të të bëj të lumtur” – Dua të të bëj të lumtur
25/04/2021 00:00
Dy miqtë e shtëpisë së kërcejnë pas 1 viti – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Nëna luan në çifteli – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Familja merr lajmin e madh – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Dori dhe Devi suprizë për fansen më të zjarrtë – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Një video-mesazh ka ardhur për nënën 85-vjeçare – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Gruaja surprizon mikun e saj të shtëpisë së moshuarve – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Një miqësi speciale në azil – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Babai i sëmurë ka diçka për ti thënë vajzës së tij – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00
Çunat e “Fiks Fare” kujdesen për “shoqet” e nënës – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00