Çunat e “Fiks Fare” surprizojnë fansen e tyre më të madhe – Dua të të bëj të lumtur, 24 Prill 2021
25/04/2021 00:00

Dua të të bëj të lumtur nën autorësi dhe moderim të Arbana Osmani, programi më emocionues në Top Channel. Çdo të shtunë në prime time në ekranin e "Top Channel" histori me tematika të ndryshme nga njëra-tjetra ku përfshihen: konflikti, dashuria, frymëzimi dhe situatat gazmore. Programi i cili sjellë çdo javë histori frymëzimi, të njerëzve që ia kanë dalë edhe kur e kanë pasur fatin kundër; nëna të vetme; njerëz me aftësi ndryshe, që luftojnë kundër pamundësive të tyre fizike; familje që kanë dalë nga tragjeditë, duke ia nisur nga e para; fëmijë të mbetur në udhëkryq që kanë gjetur të vetëm rrugën e duhur; njerëz që kanë prekur skamjen pa humbur dinjitetin; ata që vuajnë nga sëmundje të rënda e që megjithatë luftojnë për një ditë më shumë... “Dua të të bëj të lumtur” sjell historitë e tyre, për t’iu treguar që nuk janë vetëm dhe që të gjithë bashkë mund t’ia dalim.

Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:31
Momentet “funny” nga puna e përditshme e stafit të “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Stafi përgatit kamer të fshehtë regjisorit, Eduart Grishaj – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Një maratonë surprizash për stafin e “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Iljazi rikthehet tek “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Stafi i “Dua të të bëj të lumtur” surprizon Arbana Osmanin – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Arbana surprizon asistentët e saj të vegjël – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Personazhet më të veçantë rikthehen tek “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Mevlani i “Për’puthen” surprizon Iljazin me dy gra dhe i kërkon këshilla – Dua të të bëj të lumtur
05/06 23:30
Arbana Osmani çon stafin e saj në Dubai – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Stiljano dhe Ersonelda, çfarë po ndodh me ta tani? – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Mësuesja e fillores surprizon Arbana Osmanin – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Flora Gashi surprizon Iljazin me dy gra & këndon live me të- Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06 23:30
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05 23:31
Halla & motra tregojnë vështirësitë që përballet djali me aftësi të kufizuar-Dua të të bëj të lumtur
29/05 23:30
Halla surprizë për nipin – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05 23:30
Burri i përlotur rrëfen sakrificat që ka bërë gruaja – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05 23:30
Gruaja dhe burri zbulojnë për herë të parë gjininë e fëmijës që presin – Dua të të bëj të lumtur
29/05 23:30
Burri rrëfen arsyet se përse u divorcua & do të takojë djalin pas 5 vitesh – Dua të të bëj të lumtur
29/05 23:30
Burri dedikim special gruas që i rriti dy fëmijët nga martesa e parë – Dua të të bëj të lumtur
29/05 23:30