Burri i verbër rrëfen një ndër momentet më të vështira të jetës së tij – Dua të të bëj të lumtur
16/05/2021 00:00
Gruaja falenderon kunatën që rriti nipërit e saj – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Gruaja e dhunuar i kërkon falje nënës dhe motrës së saj – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Një nuse xhaxhai në vend të nënës – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Burri i verbër ka një mesazh për gruan e tij – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Ermal Fejzullahu këndon një nga hitet e tij – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Surprizë nga Ermal Fejzullahu – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Olsi Bylyku performon një parodi këngësh të titulluar “Fushata”- Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 13:00
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:01
Olsi Bylyku dhe Egli tregojnë se si ka ndikuar karriera në raportin e tyre – Dua të të bëj të lumtur
09/05/2021 00:00
Suprizë për mësueset e gjuhës shqipe gjatë regjimit serb – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Olsi Bylyku surprizon fansin e tij – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Halla ka një kërkesë për mbesën e dhunuar nga ish-bashkëshorti – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Egli surprizon Olsi Bylykun me ushqimin e tij të preferuar dhe e vë në provë-Dua të të bëj të lumtur
09/05/2021 00:00
Nxënësja surprizon mësueset e saj të gjuhës shipe – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Halla i jep kurajo mbesës pas divorcit – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Mësueset rrëfejnë momentet më të vështira gjatë mësimdhënies në Kosovë – Dua të të bëj të lumtur
09/05/2021 00:00
Nëna ka një mesazh për djalin që u bë krahu i djathtë i saj – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Një kamer e fshehtë është përgatitur për Olsi Bylykun nga e dashura e tij – Dua të të bëj të lumtur
09/05/2021 00:00
Olsi Bylyku surprizë për fansin – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Olsi rrëfen se çfarë ka ndodhur me të dhe disa nga momentet e jetës së tij – Dua të të bëj të lumtur
09/05/2021 00:00
Olsi Bylyku performon një parodi këngësh të titulluar “Fushata”- Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Olsi Bylyku rrëfen njohjen me të dashurën e tij – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
E dashura kamera të fshehtë Olsi Bylykut – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Gruaja e dhunuar ka një mesazh për të gjithë gratë – Dua të të bëj të lumtur, 8 Maj 2021
09/05/2021 00:00
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:01
Asistentët e vegjël surprizë për miqtë e ngushtë – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00
Gruaja tregon arsyen se përse ka marrëdhënie jo të mira me kunatën – Dua të të bëj të lumtur
02/05/2021 00:00
Mamaja surprizon djalin që është mbyllur në vetvete pas humbjes të së motrës-Dua të të bëj të lumtur
02/05/2021 00:00
Vajzat e vogla kanë disa mesazhe për miqtë e tyre – Dua të të bëj të lumtur, 1 Maj 2021
02/05/2021 00:00