Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:01
Daja rrëfen momentet më të vështira të jetës së tij – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Keith ka disa premtime, por dhe një dhuratë të veçantë për Adrianën – Dua të të bëj të lumtur
23/05/2021 00:00
Adriana Matoshi flet rreth komenteve negative për lidhjen e saj-Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Gruaja ka një mesazh për vëllain e nipin e saj të sëmurë – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Nipi ka një mesazh për dajën që u bë baba i dytë – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
I dashuri surprizë për Adriana Matoshin – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Adriana Matoshi rrëfen momentet e para kur u zbulua lidhja e saj-Dua të të bëj të lumtur,22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Adriana tregon momentet e para kur është njohur me të dashurin e saj – Dua të të bëj të lumtur
23/05/2021 00:00
Daja në vend të babait – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Një surprizë e madhe për babain dhe djalin nga “Golden Eagle” – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Gruaja tregon vështirësitë që po kalojnë familja e sëmurë e vëllait të saj – Dua të të bëj të lumtur
23/05/2021 00:00
Një shtepi e re për familjen e sëmurë – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Keith i dedikon një këngë Adriana Matoshit – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
“Më ndihmo për lidhjen time..”, Adriana tregon mesazhet që i shkruajnë – Dua të të bëj të lumtur
23/05/2021 00:00
Keith ka një mesazh për Adriana Matoshin – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Një video-mesazh i veçantë ka ardhur për dajën nga larg – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
“Të tilla surprizash kam çdo ditë”,Adriana Matoshi rrëfen dashurinë që jeton-Dua të të bëj të lumtur
23/05/2021 00:00
Babai dhe djali i sëmurë rrëfejnë vështirësitë që përballen çdo ditë – Dua të të bëj të lumtur
23/05/2021 00:00
Keith tregon momentet kur është njohur me familjen e Adrianës – Dua të të bëj të lumtur, 22 Maj 2021
23/05/2021 00:00
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:01
Kunata rrëfen momentet e para kur u njoh me fëmijët – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Familjarët tregojnë momentet kur zbuluan që gruaja dhunohej – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Më fal mami, gabova – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Gruaja rrëfen momentet e para kur u njoh me bashkëshortin e saj të ardhshëm- Dua të të bëj të lumtur
16/05/2021 00:00
Kunata dhe fëmijët që rriti marrin surprizën e madhe – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
I verbri surprizon dashurinë e jetës – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Ermali rrëfen se ç’ka ndodhur me të & momente nga e shkuara – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Ermal Fezjullahu surprizon fansen e tij – Dua të të bëj të lumtur, 15 Maj 2021
16/05/2021 00:00
Gruaja rrëfen dhunën e ushtruar nga familjarët e ish-bashkëshortit – Dua të të bëj të lumtur
16/05/2021 00:00