Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:31
Momentet “funny” nga puna e përditshme e stafit të “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Stafi përgatit kamer të fshehtë regjisorit, Eduart Grishaj – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Një maratonë surprizash për stafin e “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Iljazi rikthehet tek “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Stafi i “Dua të të bëj të lumtur” surprizon Arbana Osmanin – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Arbana surprizon asistentët e saj të vegjël – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Personazhet më të veçantë rikthehen tek “Dua të të bëj të lumtur”, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Mevlani i “Për’puthen” surprizon Iljazin me dy gra dhe i kërkon këshilla – Dua të të bëj të lumtur
05/06/2021 23:30
Arbana Osmani çon stafin e saj në Dubai – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Stiljano dhe Ersonelda, çfarë po ndodh me ta tani? – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Mësuesja e fillores surprizon Arbana Osmanin – Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Flora Gashi surprizon Iljazin me dy gra & këndon live me të- Dua të të bëj të lumtur, 5 Qershor 2021
05/06/2021 23:30
Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:31
Halla & motra tregojnë vështirësitë që përballet djali me aftësi të kufizuar-Dua të të bëj të lumtur
29/05/2021 23:30
Gruaja dhe burri zbulojnë për herë të parë gjininë e fëmijës që presin – Dua të të bëj të lumtur
29/05/2021 23:30
Halla surprizë për nipin – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Burri i përlotur rrëfen sakrificat që ka bërë gruaja – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Burri rrëfen arsyet se përse u divorcua & do të takojë djalin pas 5 vitesh – Dua të të bëj të lumtur
29/05/2021 23:30
Gruaja shtatzënë ka një surprizë për bashkëshortin e saj – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Burri dedikim special gruas që i rriti dy fëmijët nga martesa e parë – Dua të të bëj të lumtur
29/05/2021 23:30
Gruaja surprizohet nga djali që rriti – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Babai takon djalin për herë të parë pas 5 vitesh – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Babai kërkon të takojë djalin pas 5 vitesh – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Djali me aftësi të kufizuara rrëfen vështirësitë që përballet çdo ditë – Dua të të bëj të lumtur
29/05/2021 23:30
Ish- vjehrrit tregojnë një version ndryshe nga burri – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Halla dhe motra kanë një mesazh për djalin – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Burri ka një mesazh për gruan që i rriti fëmijët – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Çifti zbulon se presin djalë në studio – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30
Ish-vjehrrit refuzojnë të flasin me ish-dhëndrin – Dua të të bëj të lumtur, 29 Maj 2021
29/05/2021 23:30