Vox Pop: Faji është gjithmonë i abuzuesit! Por çfarë mendojnë shqiptarët | Pop Culture 3
06/06/2020 17:30

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur argëtimin dhe natyrshmërinë si pikë të fortë të programit. Këtë sezon Pop Culture vjen me disa rubrika: Pop People, Pop Buzz, Pop Youth, POP 5, NJE DITE ME DOJNEN. Pjesë e Pop Culture do të jenë dhe tre gazetare: Kilda Hysenbregasi, Anxhela Baxhija dhe Kejli Doda.

Episodi 40 | Pop Culture 3
11/07 18:01
Margret Shllaku: ”Jam afër përzgjedhjes së një djali” | Pop Culture 3
11/07 18:00
Prapaskenat e episodit 41 | Pop Culture 3
11/07 18:00
Vox pop – Çfarë do të bënit nëse do të ishte fundi i botës? | Pop Culture 3
11/07 18:00
Cili është talenti yt? | Pop Culture 3
11/07 18:00
Damiano Agalliu: ”Vajzat tërhiqen nga djemtë e martuar e me unazë në gisht” | Pop Culture 3
11/07 18:00
Margret Shllaku: Kur erdha në Përputhen,njerëzit më paragjykonin për pamjen & moshën | Pop Culture 3
11/07 18:00
Anxhelina Kotorri dhe e ëma ekskluzive në Pop Culture | Pop Culture 3
11/07 18:00
Një ditë me Dojnën | Iva Tiço | Pop Culture 3
11/07 18:00
Situatat e vajzave | Vajzat kur nisen me pushime | Pop Culture 3
11/07 18:00
Margret Shllaku tregon eksperiencën në Përputhen | Pop Culture 3
11/07 18:00
Episodi 40 | Pop Culture 3
04/07 18:30
Flet Kejvina Kthella pas rikthimit në Itali | Pop Culture 3
04/07 18:08
Një ditë me Dojnën | Ina Kollçaku | Pop Culture 3
04/07 17:50
Prapaskenat e episodit 40 | Pop Culture 3
04/07 17:49
Si funksionon logjika e një vajze në situata të ndryshme | Pop Culture 3
04/07 17:48
Gentian Muça: “Ai që donte rikthimin tim në fushë ishte doktori, familja nuk donte” | Pop Culture 3
04/07 17:47
Kejvina Kthella: “Seven Saraçi është një mik i mirë,por s’kemi qenë kurrë të lidhur” | Pop Culture 3
04/07 17:46
“Ke patur oferta e ngacmime për sex në këmbim të parave?” Flet Kejvina Kthella | Pop Culture 3
04/07 17:44
Flet Kejvina Kthella: ”Nuk do merrja kurrë avionin për një mashkull” | Pop Culture 3
04/07 17:43