Traditat Dibrane – Në Sofrën Shqiptare – 25 Maj 2024
25/05/2024 17:31

Traditat e Dibres vijne kete te shtune “Ne Sofren Shqiptare” permes perjetimeve te turisteve te cilet jane te apasionuar pas elementeve dhe shijeve tradicionale qe vendi yne ka per t’iu ofruar.

Alpet shqiptare cmendim turistët – Në Sofrën Shqiptare – 1 Qershor 2024
01/06 17:31
Flija e Tropojes ne saç, 4 orë punë – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Gjermanët bëhen tap me raki! – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Turistët në këmbë nga Thethi në Valbonë – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Ja si kërcehen vallet e Tropojës – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Izraelitët mahniten me Valbonën – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Traditat Dibrane – Në Sofrën Shqiptare – 25 Maj 2024
25/05 17:31
Raki nga duart e një dibrane, shija e fortë për gazetaren – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Rabdishti fshati gurtë që mbledh turistët në Dibër – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Gjermanët surprizohen nga shija e jufkave dibrane – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Me çifteli në dorë, Dibrani reciton vargje për Lurën – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Nga Zvicra në Dibër me kamper – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Sheqerparja e vecantë që gjendet vetëm në Lurë – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Si të zbulosh pikat më interesante të Dibrës me motorra 4×4 – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Ja sekreti i jufkave dibrane! – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Gjirokastra me kulinari unike – Në Sofrën Shqiptare – 18 Maj 2024
18/05 17:31
Nga Londra në Gjirokastër, anglezët zgjedhin Shqipërinë për kalërim – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30
Nga sarma te qoftet ja ushqimet për të cilat francezet lënë kokën – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30
Gjermanët të fiksuar pas diktatorit Enver Hoxha – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30
Qifqit sjellin ciftin kanadez në Gjirokastër – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30