Ja si kërcehen vallet e Tropojës – Në Sofrën Shqiptare
01/06/2024 17:30

Cikli i reportazheve “Në sofrën shqiptare” synon të sjellë në vëmendjen e shikuesit shqiptar destinacione dhe atraksione turistike të cilat vlejnë të vizitohen përgjatë 2024 edhe që kanë turizëm kulinar. Ky cikel do të pasqyrojë për shikuesit brenda dhe jashtë vendit krahinat e vendit tonë në një cikël reportazhesh duke njohur cdo shqiptar, por edhe turist të huaj, elementë të veçantë nga kulinaria, trashëgimia kulturore, hoteleria dhe artizanati në zona të veçanta. Pjesë do të jenë edhe turistët e huaj të cilët do të shijojnë për herë të parë gatimet shqiptare edhe do të japin përshtypje e tyre. Si ndihet një Gjerman që provon tavën e kosit për herë të parë, apo një italian që provon harapashin? Pavarësisht a janë turistët vendas apo të huaj, ata që vizitojnë të gjitha qytetet dhe vendet e Shqipërisë, t ë gjithë kanë një objektiv në mendje: për të shijuar ushqimin vendas edhe të njohin kuzhinën e një qyteti apo krahinës.

Alpet shqiptare cmendim turistët – Në Sofrën Shqiptare – 1 Qershor 2024
01/06 17:31
Flija e Tropojes ne saç, 4 orë punë – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Gjermanët bëhen tap me raki! – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Turistët në këmbë nga Thethi në Valbonë – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Ja si kërcehen vallet e Tropojës – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Izraelitët mahniten me Valbonën – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Traditat Dibrane – Në Sofrën Shqiptare – 25 Maj 2024
25/05 17:31
Raki nga duart e një dibrane, shija e fortë për gazetaren – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Rabdishti fshati gurtë që mbledh turistët në Dibër – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Gjermanët surprizohen nga shija e jufkave dibrane – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Me çifteli në dorë, Dibrani reciton vargje për Lurën – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Nga Zvicra në Dibër me kamper – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Sheqerparja e vecantë që gjendet vetëm në Lurë – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Si të zbulosh pikat më interesante të Dibrës me motorra 4×4 – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Ja sekreti i jufkave dibrane! – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Gjirokastra me kulinari unike – Në Sofrën Shqiptare – 18 Maj 2024
18/05 17:31
Nga Londra në Gjirokastër, anglezët zgjedhin Shqipërinë për kalërim – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30
Nga sarma te qoftet ja ushqimet për të cilat francezet lënë kokën – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30
Gjermanët të fiksuar pas diktatorit Enver Hoxha – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30
Qifqit sjellin ciftin kanadez në Gjirokastër – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30