Top Channel/Sa dëmton shqiptarët inflacioni i rritur? Ekspertët e ekonomisë: Po blejnë më pak mallra
09/10/2021 19:36

Rritja e inflacionit në shtator në 2.5% është artificiale dhe nuk dëshmon për një gjallërim të konsumit në vend. E këtij mendimi është ekspertja Elona Shehu, sipas të cilës me çmimet që rriten e të ardhurat që mbeten të pandryshuara, shqiptarët po kufizojnë gjithnjë e më shumë mundësitë për të shpenzuar, veçse për nevojat bazike.

Top Channel/Lufta shtoi parcelat me grurë! Këtë vit pritet më shumë prodhim, por mungon magazinimi
27/05 19:42
Top News- Zgjerim rajonal i ofertës turistike/ Dhoma e Tregtisë bashkon operatorët shqiptarë e grekë
27/05 16:26
Top News – Ambicia për bursën shqiptare / Institucionet janë optimiste: Rrit stabilitetin ekonomik
27/05 16:23
Top Channel/ Rritja e deri në fund të 2024,reforma e pagave do bëhet me tre rritje në një vit
26/05 19:43
Top News – Rritet nafta e benzina/ Bordi cakton çmimet e reja, çmimi i gazit nuk ndryshon
26/05 17:31
Top News – Për të tretin muaj me radhë / Bien arkëtimet nga TVSh, sinjalizim i rënies së konsumit
25/05 17:58
Top Channel/ Rritja e pagave: Për mësuesit 7%, për deputetët 98%
25/05 12:34
Top News – Përjashtim nga taksat për 1 vit / Ndryshon ligji për nomadët digjitalë
23/05 19:17
Top Channel/Pranvera e zgjatur! Fermerët u dëmtuan për shkak se prodhimet u vonuan
20/05 19:54
Top Channel/ Bankat ngadalësuan kreditë! Në mars u dhanë 150 mln lekë më pas se një vit më parë
20/05 15:28
Top Channel/ 170 mln euro taksa më shumë! Të ardhurat nga tatimi mbi bizneset dhe individin u shtuan
19/05 19:33
Top News – Eksporteve u firojnë 70 mln euro / Efektet e zhvlerësimit të monedhës europiane
19/05 15:32
Top News – INSTAT kërkon regjistrues / Hapen aplikimet, censi do të kushtojë 17 mln euro
19/05 13:17
Top Channel/ Rënie e fortë e tregtisë me jashtë, zhvlerësimi i euros goditi eksportet shqiptare
18/05 19:38
Top Channel/ Luhatje të forta të euros/ Nis rënien pas rritjes së fortë kundrejt lekut
18/05 19:35
Top Channel/ Euro, rritje e rufeshme/ Brenda pak orëve monedha europiane rritet me 2.38 pikë
17/05 19:56
Top News-Këshillat e Brukselit për Tiranën/Përmirësimi i mbledhjes së taksave dhe kujdes me PPP-të
17/05 19:17
Top News – Kërcënimet e ekonomisë / Normat e interesit, emigrimi dhe mungesa e punonjësve
16/05 19:43
Top News – Euro forcohet të hënën / Monedha europiane kapërcën kufirin 111 lekëve
15/05 19:34
Top Channel/ Ndihmë fasonëve për euron! Do “ngrijë” tatim fitimi për eksportuesit
11/05 19:46