Skandali i kredive, debia 7.100 lekë shkoi 1.4 milionë! MCA dhe FINAL zhvasin qytetarët – Fiks Fare
16/05/2024 20:45

Fiks Fare vijoi të denoncojë skandalin e kredive nga institucionet që mbledhin borxhe të këqija, Micro Credit Albania dhe FINAL. Këto dy institucione kanë sfiduar hapur Bankën e Shqipërisë dhe institucionet ligj zbatuese, pasi edhe pas pezullimit të licencës, vijojnë të zhvasin dhjetëra qytetarë. Manovrat e MCA-së dhe së fundmi FINAL-it për mbledhjen e një borxhi të vogël, prej 7.100 lekë shkuan në ngrirjen e llogarive bankare dhe sekuestrimin e shtëpisë. Borxhi kaloi në disa duar, kredi pas kredie, dhe tashmë kur licenca i është pezulluar MCA-së ka hyrë në “lojë” kompania FINAL. Por të dyja kanë të njëjtën adresë, të njëjtët punonjës dhe bëjnë të njëjta marrëveshje. Për borxhin fillestar 7.100 lekë janë paguar rreth 1.4 milionë lekë dhe kërkohen edhe 280 mijë të tjera!

Episodi i plotë – Fiks Fare, 21 Qershor 2024
21/06 21:01
Monitorime/ E ftuara: Shkova në maternitet me makinë zhavori – Fiks Fare
21/06 21:00
Fiksi nxjerr nga izolimi banorët e tri fshatrave në Fushë Arrëz, ndërtohet ura e re – Fiks Fare
21/06 20:45
Telat e tensionit të lartë në Kreshpan gati në këputje, rrezik për banorët – Fiks Fare
21/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 20 Qershor 2024
20/06 21:01
Monitorime/ Alesia Bami ka hall se kur do martohet – Fiks Fare
20/06 21:00
Djali 13 vjeçar zhvesh në pjesët intime dhe rreh 5-vjeçarët, për t’i filmuar – Fiks Fare
20/06 20:45
Berisha ‘non grada’ flet për rrezikun anglo-amerikan, njësoj ka folur dhe Enveri – Fiks Fare
20/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 19 Qershor 2024
19/06 21:01
Monitorime/ E ftuara me Brazilin në Kampionat Europian – Fiks Fare
19/06 21:00
Skemat e zhvatjes së kredive të këqija, paguan kredi e qira për shtëpinë që s’e mori kurrë-Fiks Fare
19/06 20:45
Meta me vare në dorë, çdo bëjë tjetër ky burrë shteti? – Fiks Fare
19/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 18 Qershor 2024
18/06 21:01
Monitorime/ Horoskopi, i ftuari: Ashendetin e kam nga Gjirokastra – Fiks Fare
18/06 21:00
Borxhliu nuk i kthen borxhin invalidit, i kërkon para të tjera dhe e kërcënon! – Fiks Fare
18/06 20:45
Rikja e BBV3: Berishën e shoh si vjehërr. Meta di të luajë! – Fiks Fare
18/06 20:30
Episodi i plotë – Fiks Fare, 17 Qershor 2024
17/06 21:01
Monitorime/ Tifozët ndërhyjnë live, “Serbi, Serbi të …. ” – Fiks Fare
17/06 21:00
Administratori plagos qytetarin. Policia s’e arreston, bashkia e mban në punë! – Fiks Fare
17/06 20:45
51 mijë shqiptarë nga e gjithë bota, ‘skuqin’ Dortmundin – Fiks Fare
17/06 20:30