Ne tryezën Përmetare – Në Sofrën Shqiptare – 11 Maj 2024
11/05/2024 17:31

Episodi 5 Në Sofrën Përmetare “Përvec detit kemi gjithcka tjetër”. Kështu i ka afruar turistët Përmeti duke i bërë për vete me adrenalinën që të ofron Vjosa, ëmbëlsinë e glikove përmetare dhe me cmimet e lira që po i cmendin vizitorët e huaj.

Alpet shqiptare cmendim turistët – Në Sofrën Shqiptare – 1 Qershor 2024
01/06 17:31
Flija e Tropojes ne saç, 4 orë punë – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Gjermanët bëhen tap me raki! – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Turistët në këmbë nga Thethi në Valbonë – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Ja si kërcehen vallet e Tropojës – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Izraelitët mahniten me Valbonën – Në Sofrën Shqiptare
01/06 17:30
Traditat Dibrane – Në Sofrën Shqiptare – 25 Maj 2024
25/05 17:31
Raki nga duart e një dibrane, shija e fortë për gazetaren – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Rabdishti fshati gurtë që mbledh turistët në Dibër – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Gjermanët surprizohen nga shija e jufkave dibrane – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Me çifteli në dorë, Dibrani reciton vargje për Lurën – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Nga Zvicra në Dibër me kamper – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Sheqerparja e vecantë që gjendet vetëm në Lurë – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Si të zbulosh pikat më interesante të Dibrës me motorra 4×4 – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Ja sekreti i jufkave dibrane! – Në Sofrën Shqiptare
25/05 17:30
Gjirokastra me kulinari unike – Në Sofrën Shqiptare – 18 Maj 2024
18/05 17:31
Nga Londra në Gjirokastër, anglezët zgjedhin Shqipërinë për kalërim – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30
Nga sarma te qoftet ja ushqimet për të cilat francezet lënë kokën – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30
Gjermanët të fiksuar pas diktatorit Enver Hoxha – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30
Qifqit sjellin ciftin kanadez në Gjirokastër – Në Sofrën Shqiptare
18/05 17:30