Hipokrati- Flet mjeku:Trajtimi i infarktit, ndiqni këto këshilla!
03/12/2022 17:00

Infarkti, ataku në zemër është një moment kritik për njeriun, i cili e përjeton por dhe për ata që i ndodhen pranë në ato moment dhe nuk dinë si ta ndihmojnë? A parandalohet një infarkt? Pse ndodh ai?

Promo | Programi “Hipokrati” nën drejtimin e Gerta Heta, vjen këtë të shtunë ora15:45 në Top Channel
25/01 17:12
Hipkrati – Grip apo Covid, viruset në qarkullim&Dhurimi i gjakut dhe Vitiligo, 21 Janar 2023
21/01 17:01
Hipokrati – Vitamina C, pse na shërben dhe sa duhet të konsumojmë!
21/01 17:00
Hipokrati – Këto janë qytetet që dhurojnë më tepër gjak në vendin tonë!
21/01 17:00
Hipokrati – Ja pse duhet të dhurojmë gjak, benefitet që përfiton trupi!
21/01 17:00
Hipokrati – Njolla të bardha në lëkurë? Dermatologia: Ja kur duhet të rrini në diell!
21/01 17:00
Hipokrati – Jeni me grip? Ja kur duhet të shkoni menjëherë tek mjeku!
21/01 17:00
Hipokrati – Vitiligo, njollat e bardha në lëkurë, a mund të kurohen apo shërohen?
21/01 17:00
Hipokrati – Apeli i mjekut. Kujdes me përdorimin e antibiotikut pasi…
21/01 17:00
Hipokrati-Infeksionet urinare,Urgjencat e fëmijeve tek dentisti&Roli ushtrimeve fizike 14 Janar 2023
14/01 17:01
Hipokrati- Keni problemet me kyçat, ndiqni këto këshilla!
14/01 17:00
Hipokrati- Infeskionet urinare, pse gratë vuajnë më shpesh.Ja kur duhet të shqetësoheni!
14/01 17:00
Hipokrati- Vizita e parë për fëmijën tek dentisti. Kur, pse dhe çfarë të dini?
14/01 17:00
Hipokrati- Nuk do ta besoni! Ja ndikimi i ushtrimeve fizike në uljen e kolesterolit dhe diabetit
14/01 17:00
Hipokrati- Si të kurojmë infeksionet urinare, mos i neglizhoni këto këshilla!
14/01 17:00
Hipokrati- Avantazhet dhe disavantazhet e braketave (telave) dhe maskerinave
14/01 17:00
Hipokrati-Sëmundjet që shëron refleksologjia.Pse shërben kolonoskopia&Dieta pas festave 7 Janar 2023
07/01 17:01
Hipokrati – Dieta pas festave, detoksi që do bëjë mrekulli për të humbur në peshë!
07/01 17:00
Hipokrati – Ja disa arsye pse duhet të bëni refleksologji, ndihmon në…
07/01 17:00
Hipokrati – Çfarë duhet të bëjmë përpara se të kryejmë kolonoskopi, ndiqni këto këshilla
07/01 17:00