Hipokrati – Çajrat kundër gripit/ Ylli Merja:Bimët që bëjnë mrekulli!
19/11/2022 17:00

Gripi, rritja e imuniteti në këtë periudhë, produketet që duhet të konsumojmë. Çfarë rekomandohet të konsumohet kur ka qarkullim gripi, në studio mjeku popullor Ylli Merja.

Hipokrati – Rreziku për fertilitet & A është sëmundje gërrhitja, roli vitaminave 28 Janar 2023
28/01 17:01
Hipokrati – Mjeku ngre alarmin! “Brenda një viti 30 meshkuj kanë probleme me infertilitetin”
28/01 17:00
Hipokrati – Kanceri testikular, mjeku bën apelin: Rreziku është i lartë kur…
28/01 17:00
Hipokrati – Gërrhitja, cilët janë faktorët dhe pozicionet se si duhet të flemë
28/01 17:00
Hipokrati – Llojet e vitaminave që duhet të marrin fëmijët, këshilla për nënat!
28/01 17:00
Hipokrati – Testikuli i pazbritur/ Mjeku: Ja deri në çfarë moshe mund ta zbuloni problemin
28/01 17:00
Hipokrati – Dallimet midis gërritjes dhe apnesë. Si ta kuptoni që keni nevojë për mjekun
28/01 17:00
Hipokrati – Kombinimi i vitaminës D me Zink, benefitet. Ja doza që duhet të merrni!
28/01 17:00
Promo | Programi “Hipokrati” nën drejtimin e Gerta Heta, vjen këtë të shtunë ora15:45 në Top Channel
25/01 17:12
Hipkrati – Grip apo Covid, viruset në qarkullim&Dhurimi i gjakut dhe Vitiligo, 21 Janar 2023
21/01 17:01
Hipokrati – Këto janë qytetet që dhurojnë më tepër gjak në vendin tonë!
21/01 17:00
Hipokrati – Vitamina C, pse na shërben dhe sa duhet të konsumojmë!
21/01 17:00
Hipokrati – Njolla të bardha në lëkurë? Dermatologia: Ja kur duhet të rrini në diell!
21/01 17:00
Hipokrati – Ja pse duhet të dhurojmë gjak, benefitet që përfiton trupi!
21/01 17:00
Hipokrati – Jeni me grip? Ja kur duhet të shkoni menjëherë tek mjeku!
21/01 17:00
Hipokrati – Vitiligo, njollat e bardha në lëkurë, a mund të kurohen apo shërohen?
21/01 17:00
Hipokrati – Apeli i mjekut. Kujdes me përdorimin e antibiotikut pasi…
21/01 17:00
Hipokrati-Infeksionet urinare,Urgjencat e fëmijeve tek dentisti&Roli ushtrimeve fizike 14 Janar 2023
14/01 17:01
Hipokrati- Keni problemet me kyçat, ndiqni këto këshilla!
14/01 17:00
Hipokrati- Infeskionet urinare, pse gratë vuajnë më shpesh.Ja kur duhet të shqetësoheni!
14/01 17:00