Fiks Fare/ Medikamentet e skaduara në Lumin e Tiranës, dyshohet se i përkasin Spitalit të Burgut
30/10/2019 20:28

Një ditë pas transmetimit të investigimit të "Fiks Fare", se ilaçe të skaduara dhe pajisje mjekësore hidhen në Lumin e Tiranës, reaguan tre institucione, duke çuar inspektorët dhe specialistët në vendngjarje. Policia, Inspektoriati i Mjedisit dhe Pyjeve si dhe Agjencia e Barnave kanë nisur hetime penale dhe administrative për të gjetur se kujt i përkasin ilaçet e hedhura buzë Lumit të Tiranës, të denoncuara nga emisioni investigativ. Për disa orë me radhë, inspektorët kanë këqyrur vendin e ngjarjes, ndërsa kanë gjetur edhe disa prova. Në njërën prej këtyre provave, është fatura e një punonjësi të Spitalit të Burgjeve, duke sjellë dyshime te grupi hetimor se ilaçet i përkasin këtij spitali.

Fiks Fare, Episodi i plotë, 27 Shtator 2021
27/09 21:03
Fiks Fare, Të moshuarit e azilit në Fier: Punonjëset vjedhin ushqimet, 27 Shtator 2021, Pjesa 1
27/09 21:02
Fiks Fare, Dreka në azil domate e qepë, punonjëset vjedhin ushqimet! 27 Shtator 2021, Pjesa 2
27/09 21:01
Fiks Fare, E ftuara: Prostitutat s’bëjnë thashetheme se… 27 Shtator 2021, Pjesa 3
27/09 21:00
Fiks Fare/ Drejtoresha e azilit: Nuk kam dijeni, i kam kontrolluar po nuk kam kapur gjë!
27/09 20:30
Fiks Fare/ Dreka e shtëpisë së moshuarve në Fier; domate, kastraveca e qepë
27/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ E ftuara: Prostitutat s’bëjnë thashetheme se…
27/09 20:30
Fiks Fare/ Të moshuarit e azilit në Fier: Punonjëset vjedhin ushqimet
27/09 20:30
Fiks Fare/ Punonjëset vjedhin ushqimet e të moshuarve
27/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 24 Shtator 2021
24/09 21:03
Fiks Fare, Rama: Dhuratat e ministrave do ruhen në muze! Po zarfat me lekë? 24 Shtator 2021, Pjesa 1
24/09 21:02
Fiks Fare, Tenderi Ujësjellësit Dragash, 5 herë fitues të njëjtin operator, 24 Shtator 2021, Pjesa 2
24/09 21:01
Fiks Fare, I ftuari: Qentë shkojnë te buçja, s’thonë është gruaja ime!, 24 Shtator 2021, Pjesa 3
24/09 21:00
Fiks Fare/ Rama: Dhuratat e ministrave do të ruhen në muze! Po zarfat me lekë?
24/09 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ I ftuari: Qentë shkojnë te buçja, s’thonë është gruaja ime!
24/09 20:30
Fiks Fare “non grata” në Dragash, specialistët mbyllën në zyrë, s’japin informacion
24/09 20:30
Fiks Fare/ Komuna shpërfill gjykatën, shpall fitues 5 herë të njëjtin operator të papërgjegjshëm
24/09 20:30
Fiks Fare, Episodi i plotë, 23 Shtator 2021
23/09 21:03
Fiks Fare, Qytetarët: Ja kush është pronari i vërtet i PD-së! 23 Shtator 2021, Pjesa 1
23/09 21:02
Fiks Fare,Asnjë spital-burg për të sëmurët mendor,të dhunshëm enden rrugëve,23 Shtator 2021, Pjesa 2
23/09 21:01