Mësuesja 74-vjeçare refuzon pensionin për të qenë pranë fëmijëve
16/04/2019 20:04
Universitetet, tendera për roje; Rektorët, asnjë investim për laboratorë dhe libra
16/04/2019 19:20
Bujqësia organike; Fermerët e vegjël që furnizojnë Tiranën
15/04/2019 17:13
Peshkatarët të kënaqur me naftën. Në Vlorë kërkojnë thellimin e hyrjes
15/04/2019 16:48
Projekti i vitit 2012 afër Universitetit Bujqësor: Pallate në vend të shkollës
11/04/2019 19:51
Bonusi për lindjen e fëmijëve, vetëm në “Koço Gliozheni” përfituan 300 familje
10/04/2019 23:48
“Steelwings”-at i bashkohen nismës së Bashkisë së Tiranës për mbjelljen e pemëve
07/04/2019 22:16
Puka si destinacion turistik/ Shtëpia ku dha mësim Migjeni është kthyer në muze
07/04/2019 21:22
Tregtarët kundër bashkisë Shkodër: Nuk dha zgjidhje për shitësit ditorë
07/04/2019 12:10
Panair turizmi në Tiranë. Kompani nga e gjithë Europa
05/04/2019 20:42
Shkolla e re në Kodër-Kamëz. Bashkia e Tiranës: Toka, pronë shtetërore
05/04/2019 19:58
Studentët që përfituan tarifat. Ekselentët marrin edhe bursë
04/04/2019 20:02
Bulqizë, rrugët në lagjet e banuara bllokohen nga parkimet e gabuara
04/04/2019 12:16
Ajri i ndotur, “vrasësi” kryesor. Shqipëria me shifrat më të larta të vdekshmërisë
03/04/2019 20:07
Sot dita e autizmit/ Në shkolla janë 900 fëmijë autik
02/04/2019 20:45
Turistët braktisin kalanë e Lezhës/ Rruga e ngushtë nuk lejon mjetet të ngjiten
02/04/2019 17:20
Mes ujit pa ujë të pijshëm/ Ujësjellësit në Bulqizë nuk funksionojnë
02/04/2019 17:03
Tregu i ilaçeve: Grosistët kërkojnë marrëveshje me shtetin për çmimet
02/04/2019 16:57
Të drejtat e fëmijëve shkelen. Raporti, kritik për Shqipërinë
01/04/2019 21:15
Korçë, rëndohet situata nga fruthi. 11 të prekur
01/04/2019 16:21
Tregtarët e Korçës i tremben qirasë te markata e re
01/04/2019 12:30
Qendra Shëndetësore që të sëmur! Trevllazër, shëndetësi mes mykut e lagështisë
01/04/2019 12:28
Bletërritësi i Bulqizës: Do shumë mund, por lodhja ia vlen
31/03/2019 20:26
Diabeti, 4.000 raste çdo vit. Kostoja, 20% e fondit të rimbursimit
31/03/2019 20:22
Mjekësia alternative, të shumtë ata që i besojnë shërimin “natyrës”
31/03/2019 20:19
Fruthi në Korçë, rivaksinim nxënësve, shkolla s’do të mbyllet
31/03/2019 18:07
Mbrojtja nga virozat e pranverës. Mjekët: Ajrosni shtëpinë, jo antibiotikë!
30/03/2019 20:47
Fruthi shfaqet në shkolla; Në Korçë vaksinohen nxënësit dhe mësuesit
30/03/2019 16:49
S’punoi sistemi online, për 5 orë u bllokuan recetat mjekësore
29/03/2019 20:04
Në shtëpinë gërmadhë. Ku familja jeton vetëm me një pension invaliditeti
29/03/2019 16:42