Portokalli, 22/11/2015 – Himni Portokallise
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Rama VS Basha (Perpara pasqyres)
23/11/2015 00:00
Fiks Fare Highlights, 23/11/2015 – Pjesa 1
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Betim Sperdhima (Tatimet ne Pishkash)
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Ramadani & Labi (Bojaxhijet)
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Bukra (Trajtimi i punetoreve)
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Skifteri (Dasma)
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Bukuria e marteses (Ndarja e Eltonit)
23/11/2015 00:00
Portokalli, 22/11/2015 – Burgu feat Anjeza Maja (Vajza)
23/11/2015 00:00
Mamaja ime gatuan më mirë se e jotja
22/11/2015 00:00
Të Çmendur Pas…
22/11/2015 00:00
Pa Limit
22/11/2015 00:00
Receta e Ditës – Lulelakër me beshamel dhe krem djathi në furrë
21/11/2015 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 20/11/2015
21/11/2015 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 20/11/2015
21/11/2015 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 20/11/2015
21/11/2015 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 20/11/2015
21/11/2015 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 20/11/2015
21/11/2015 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 20/11/2015
21/11/2015 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 20/11/2015
21/11/2015 00:00
Ne Shtepine Tone, Pjesa 2 – 20/11/2015
20/11/2015 00:00
Ne Shtepine Tone, Pjesa 1 – 20/11/2015
20/11/2015 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 19/11/2015
20/11/2015 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 19/11/2015
20/11/2015 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 19/11/2015
20/11/2015 00:00
Fiks Fare Highlights, 20/11/2015 – Pjesa 2
20/11/2015 00:00
Fiks Fare Highlights, 20/11/2015 – Pjesa 1
20/11/2015 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 19/11/2015
20/11/2015 00:00
Wake Up, Pjesa 3 – 19/11/2015
20/11/2015 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 19/11/2015
20/11/2015 00:00