Episodi i plotë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:31
Surprizë për Tritan Kalon – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:30
Surpriza për gjyshen me 20 nipër dhe mbesa – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:30
Surprizë për gjyshen nga Gaz Paja dhe Irini Qirjako – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:30
Thirrja për ndihmë e babit që humbi djalin – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:30
Avokati i bën apel sistemit të drejtësisë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:15
Gaz Paja ka një surprizë për nënën që ka ditëlindjen – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:15
Vajza ka një mesazh për nënën që lufton sëmundjen e rëndë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:15
Nipi falenderon Dr. Tritan Kalo për punën e tij – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:15
Vajza falenderon nënën që nuk e braktisi kurrë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:15
Irini Qirjako surprizon nënën heroinë – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:15
Babai falenderon avokatin që i shpëtoi jetën – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:15
Tritan Kalo merr një mesazh nga vëllai i tij – Dua të të bëj të lumtur, 30 Maj 2020
30/05/2020 23:15
Mashtrimi SERB me historinë SHQIPTARE. Serbs steal the Albanian history – Gjurmë Shqiptare
30/05/2020 20:45
Kuroje pacientin siç do të doje të kuronin ty. Amaneti i Sterjo Spasses dhe nxitja për dituri
30/05/2020 20:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve – Ndërhyrje e suksesshme në Tiranë – Episod i plotë – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:01
Hipokrati – Rënia e flokëve – Si ndikojnë hormonet? 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00
Miqtë e Hipokratit – Ledio Lako – Aktor i Portokallisë – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve në klinikën Laser Way – dëshmon Leon Menkshi – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve Personazhe te njohur që e kanë bërë – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve – Aplikimi i lëngut të hithrës në lëkurën e kokës – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve – Lëngu i hithrës për trajtimin e flokëve – Diola Dosti – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve në klinikën Laser Way – Live Medicine – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve – Metoda e re DHI – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve – vizita te mjeku – Klinika Laser Way – 30 Maj 2020
30/05/2020 19:00
Episodi 35 | Pop Culture 3
30/05/2020 18:56
Një ditë me Dojnën | Backstage Arabica
30/05/2020 17:46
Një ditë me Dojnën | Vështirësitë e një seti fotografik
30/05/2020 17:45
Një ditë me Dojnën | Backstage me Endrit Mërtirin | Pop Culture 3
30/05/2020 17:45
Si reagojnë vajzat e dehura? | Pop Culture 3
30/05/2020 17:45