Xhupa me rërë për fëmijët hiperaktivë
20/01/2018 15:32

Fëmijët hiperaktivë janë në rritje në Gjermani dhe disa shkolla kanë vendosur të adoptojnë një masë të diskutueshme, një xhup plot me rërë që i ndihmon të qëndrojnë.