Wake Up/ Mjeshtri karatesë Enver Cakiqi libër-manual për Karatenë
11/02/2019 12:53

"KARATE-DO" titullohet libri i mjeshtrit, Shihan Enver Cakiqi 8 DAN. Ky libër, do të jetë si një formë manuali për këdo që do të mësoj më shumë rreth këtij sporti, koncepte profesionale dhe fizike dhe jo vetëm. Në faqet e tij për këdo që do ta lexoj, do të gjej edhe mjaft informacion për mjeshtrit e njohur të karatesë, për stilet dhe historinë e jetës së tyre.