Wake Up: Enver Petrovci, jam për Teatrin e ri. I vjetri nuk vlen asgjë!
06/12/2018 11:50

Aktori dhe regjisori Enver Petrovci tha në intervistën e tij në Wake Up se Teatrin Kombëtar duhet ta ndërtojë shteti dhe jo biznesi privat.