Viti i Skënderbeut; Ekspozitë shëtitëse edhe në vende të ndryshme të Europës
11/01/2018 19:56

Institucionet e Artit dhe Kulturës po angazhohen në projekte dhe ekspozita të ndryshme për motin e madh, apo vitin mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot Skënderbeut. Janari çel edhe ekspozitën e parë në Muzeun Historik Kombëtar me gravura të Shek të XV.