Ushqimet, në tregun e ndotur të Pogradecit
14/05/2018 15:27

Tregu i Pogradecit ka të paktën 300 tregtarë, mes të cilëve shitës ushqimesh, fruta -perimesh dhe veshjesh, por pavarësisht se për qytetarët është vendi ku mund të blihet më lirë, ai është jashtë çdo lloj standardi.