Tregu i mjerueshëm i Bulqizës
16/05/2018 12:26

Mungesa e një ambienti për tregun në Bulqizë, ka bërë që tregtarët ambulantë prej vitesh të shesin në rrugë fruta, perime, ushqime dhe veshje.