Trahana në çerdhe/ Menuja e re, ushqime të shëndetshme sipas OBSH
14/02/2018 17:05

Menuja ushqimore e çerdheve dhe kopshteve të Tiranës ka ndryshuar. Në ditën e parë fëmijët janë përballur me shije të reja dhe disa prej tyre edhe nuk e kanë ngrënë ushqimin.