Tirana shtyn taksën e pronës. Veliaj: Do të vijojmë me tarifën e vjetër
07/06/2018 15:17

Taksa e pronës për qytetarët e Tiranës nuk do të ndryshojë derisa të bëhet gati kadastra fiskale dhe të vendoset se cili operator do ta grumbullojë atë.