Strategjia për Ballkanin, analistët: BE, shumë tone pesimiste
08/02/2018 15:08

Strategjia europiane e Zgjerimit u pa me entuziazëm nga disa, por ka dhe nga ata që mendojnë se, ndërsa i jepte arsye optimizmi Serbisë e Malit të Zi, 4 vendet e tjera aspirante të rajonit dokumenti i lë duarbosh.