“Sokrati” i Mirush Kabashit kthehet në Gjirokastër
30/06/2018 12:45

Mirush Kabashi i është rikthyer në Gjirokastër edhe njëherë rolit të Sokratit. Një realizim i shkëlqyer i monodramës së Kostas Varnalis.

Mjeshtri Agim Krajka; 140 artistë do interpretojnë në Grand Gala për artistin
08/12 15:55
“Osman Taka” në Prishtinë; Shfaqja e trupës së baletit të Kosovës
08/12 12:49
Festivali i zogjve; Ekspozita me 3 mijë zogj të 150 racave
07/12 20:19
Çmim mirënjohje; Prodhuesit shqiptarë vlerësojnë gazetarin e Top Channel, Marin Mema
07/12 15:47
Kreolët e Ballkanit; “Profecia” e Enver Petrovskit
06/12 20:12
Sokol Shupo: Bojkot UNESCO-s, këtu kemi mbetur me një tufë me njerëz…
06/12 18:08
Lahutari rrëfen mes lotësh: Lahutën e dhamë vetë, nuk na e grabitën!
06/12 18:05
Wake Up: Enver Petrovci, jam për Teatrin e ri. I vjetri nuk vlen asgjë!
06/12 11:50
“Letra e Zotit” e Einsteinit shitet për afro 2.9 milionë dollarë
05/12 15:56
Kënga me lahutë në UNESCO
05/12 15:29
Wake Up: A rrezikon të njihet Eposi i Kreshnikëve nga UNESCO?
05/12 11:24
Wake Up: Pse Lahuta ju njoh si trashëgimi Serbisë nga UNESCO?
05/12 11:10
Letërsia shqiptare në gjuhën italiane
03/12 15:02
Vitrina e Librit 02 Dhjetor 2018
02/12 23:12
“Kopraci” rikthehet në Korçë, Koço Qendro ngjitet në skenë në moshën 92-vjeçare
02/12 20:04
“Këmbëzbathur në park”, premiera e komedisë në “ArTurbina”
30/11 21:29
Bojken Lako, 25 vjet karrierë. E feston me një koncert!
29/11 14:38
Ballkani quhej Scanderbego; Zbulohet harta e rajonit e vitit 1455
28/11 20:56
Isopolifonia në UNESCO
28/11 15:35
Kruja dhe Skënderbeu; Ekspozita e 50 artistëve të njohur
27/11 21:07