Shtëpia njëshekullore e Aleksandër Moisiut, muze etnografik
28/06/2018 20:15

Vetëm pak metra larg Amfiteatrit Antik, në rrugicën në krah të mureve bizantine dhe xhamisë “Fatih” ndodhet një nga të paktat shtëpi karakteristike qytetare durrsake të shekullit të XIX, që ruhet me fanatizëm.