Shtëpi jashtë Italisë.Më e preferuara Spanja dhe Portugalia
22/08/2019 14:26

Numri i italianëve që zgjedhin të blejnë shtëpi jashtë kufijve, është rritur ndjeshëm, duke u kthyer në një fenomen që ka tërhequr fort vëmendjen e shtypit në fqinjin tonë përtej Adriatikut.