Shqetësim në Greqi, mbi 500 sulme në 2017-n ndaj objekteve fetare
27/12/2018 14:52

Pas shpërthimit të bombës jashtë Kishës së Shën Dionisit në Kolonaki të Athinës, një raport i publikuar orët e fundit për sulmet ndaj vendeve me rëndësi fetare në Greqi ka shkaktuar shok dhe shqetësim të madh në opinionin publik dhe autoritetet greke.