Shkurtimi i ndihmës sociale; “Sistemi hoqi nga lista të varfërit e rremë”
14/02/2018 20:23

Me mijëra familje kanë dalë nga skema e ndihmës ekonomike vetëm gjatë muajit shkurt. Bashkiakët të cilët përballen me ankesat e tyre ia kalojnë përgjegjësinë Ministrisë së Mbrojtjes Sociale e cila thotë se nga skema e re po dalin vetëm abuzuesit.

Vaji fals dhe i rrezikshëm, specialistët: Dëmton zemrën, shkakton sëmundje të rënda
20/08 22:11
Vështirësitë e riintegrimit të të kthyerve shqiptarë nga emigracioni
20/08 20:08
Pelegrinët e tolerancës fetare. Turistët që vizitojnë xhamitë dhe kishat shqiptare
19/08 15:57
Shtëpia trishekullore në Gjirokastër, që shërben si muze etnografik
19/08 15:03
Roja vullnetar i laboratorit miliona dollarësh në Pogradec
19/08 14:59
Kriza demografike/ Përse linden pak fëmijë? Flasin të moshuarit
18/08 15:31
Një shqiptare në politikën belge
15/08 21:33
Veliaj: Kemi hapur 100 kantiere pune në Tiranë
14/08 14:43
Hemodializa në Gjirokastër
14/08 13:53
Prodhuesit: Blini bukë të paprerë, shmangi mikrobet
12/08 16:05
Sulmi i qenve endacakë, bashkia Lezhë: Shmangni panikun dhe rrini larg
08/08 15:41
Rruga e amortizuar e Dardhës, asnjë ndërhyrje në aksin drejt fshatit turistik
06/08 20:33
Rikualifikohet blloku i banimit dhe sheshi çlodhës në rrugën “Sali Butka”
29/07 15:33
Ankesat për ushqimet: Skadencat, helmimet, uji i ndotur…
28/07 20:10
E ndaluar me ligj prej 10 vitesh, kripa e zezë vazhdon të shitet
28/07 19:38
Rruga e Kalasë në Lezhë, ende e pariparuar
28/07 15:28
Uji i ndotur në Berat, shkak ndërhyrjet e paligjshme
28/07 14:15
AMA shtyn sërish mbylljen e transmetimeve analoge në Tiranë e Durrës
26/07 15:30
Veliaj: Kombinati, hyrja tjetër dinjitoze e Tiranës
25/07 15:44
Pranimet në universitete, kushtet për Ekonomikun dhe Gjuhët e Huaja
24/07 21:39