Sekretet e Portokallisë, 20 Janar 2019 – Nostalgji Ledio Lako (Rimi-Ramadani)
20/01/2019 23:05
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Irgen(Çifti i lumtur)
11/08 23:49
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Albana(Kuli dhe Matilda)
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Katërshja(Xhirime në zyrë)
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Erditi(Stop dhunës ndaj mjekëve)
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Bestytnitë Fiksimet e Irgen Cela
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Alex (Foto private dhe 2 numra nga arkiva)
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Gazi (Nasi dhe Naqe)
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Erditi flet për Xhemin si kolege
11/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Rezi(Policët në palestër)
11/08 23:47
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Ledio, Salsano(Together dhe Ermal Mamaqi)
11/08 23:47
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Renada(Policët dhe Plaka)
11/08 23:46
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Marini(Basha Ish ministrat e Ramës)
11/08 23:46
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Delinda(Suarek tironsit)
11/08 23:46
Sekretet e Portokallisë, 11 Gusht 2019 – Flori(Atentatet)
11/08 23:45
Sekretet e Portokallisë, 4 Gusht 2019 – Flori flet për Marinin si dy nga personazhet më të vjetra të Portokallisë
04/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 4 Gusht 2019 – Rezi (TV Sulltan te e diell momenti prishjes së mikrofonit dhe ndërprerja numrit)
04/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 4 Gusht 2019 – Bestytnitë (Fiksimet e Albana Perhati)
04/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 4 Gusht 2019 – Renada(Mami dhe vajza hoteli)
04/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 4 Gusht 2019 – Erditi(Xhirime zyrë)
04/08 23:48
Sekretet e Portokallisë, 4 Gusht 2019 – Delinda(Suarek, Kapo dhe Hekri)
04/08 23:47