Portokalli, 21 Prill 2024 –Policët(Ankesa nga qytetarët)
21/04/2024 22:00

Spektakli më i madh i humorit në historinë e skenave dhe televizioneve shqiptare, vjen në sezonin e 41-të, me përvojën, energjinë dhe freskinë e tij, duke garantuar sukses të padiskutueshëm. Mbi 1000 shfaqeve ndër 20 vite dhe mijëra e mijëra orëve, mbushur me të qeshura dhe duartrokitje, sezoni i 41-të do të risjellë simbolikën e madhe të semaforit ngjyrë portokalli, i cili prej vitesh na mban në dilemën e ndalimit apo të ecjes përpara. Aktorëve më të shquar të humorit shqiptar do t'ju bashkohen emra dhe personazhe të rinj, që me batutat dhe historitë e tyre, do të bëhen pjesë gazmore e gjithë familja shqiptare këtu dhe kudo ndodhen nëpër botë. Në skenën dhe ekranin e Top Channel ndodh e qeshura! Portokalli po fillon! Çdo të diel, ora 21:00 Regjisor: Ilir Muhametaj Moderatorë: Salsano Rrapi, Xhemi Shehu dhe Nevina Shtylla

Episodi I plotë: Portokalli-Episodi 9 Sezoni 41, 12 Maj 2024
12/05 23:20
Portokalli, 12 Maj 2024 – Guru Asllani(Motivon gratë në fasoneri)
12/05 23:15
Portokalli 12 Maj 2024 – Grupi Viroza(Kur dalim jashtë shtetit)
12/05 23:15
Portokalli, 12 Maj 2024 – Komshinjtë(Pazar në market)
12/05 23:15
Portokalli, 12 Maj 2024 – Policët(Ndërrimi i partnerëve)
12/05 23:15
Portokalli, 12 Maj 2024 – Akili(Shkollat dikur Vs shkollat sot)
12/05 23:15
Portokalli 12 Maj 2024 – Ramadani(Ramadanin e thërret SPAKU)
12/05 23:15
Portokalli, 12 Maj 2024 – North King(Merret peng nga princesha e hollandës)
12/05 23:00
Portokalli,12 Maj – Doktori(Tregëti në qendrën spitalore Jalë)
12/05 23:00
Portokalli, 12 Maj 2024 – Kamarieri(Ori Nebiaj për kafe tek Braçja)
12/05 23:00
Portokalli, 12 Maj 2024 – Tajson(Prindërit duan ti gjejnë punë)
12/05 23:00
Portokalli, 12 Maj 2024 – Big Brother Portokalli(Bomba e Meritonit)
12/05 22:30
Portokalli, 12 Maj 2024 – Minioni(Albi Nako në Boulevard)
12/05 22:30
Portokalli,12 Maj 2024 – Familja Astari(Daddy e kthen shtëpinë në Airbnb)
12/05 22:30
Portokalli, 12 Maj 2024 – Melamini dhe Piloti(Piloti invenston lekët e Melaminit në BITCOIN)
12/05 22:30
Portokalli, 12 Maj 2024 – Editoriali(Varësia nga celularët)
12/05 22:30
Portokalli, 12 Maj 2024 – Meta dhe Dhimo(Meta udhërrëfyes për Dhimon)
12/05 22:30
Episodi I plotë: Portokalli-Episodi 8 Sezoni 41, 5 Maj 2024
05/05 23:20
Portokalli, 5 Maj 2024 – Tajson(Prindi,Heroi im!)
05/05 23:15
Portokalli, 5 Maj 2024 – Zjarrfiksi(Testimi i zjarrfikësve)
05/05 23:15