Rrogat e majme të deputetëve
03/01/2012 10:45

Italia është një prej vendeve me borxhin më të madh publik në Evropë dhe që prej muajsh trondit bursat evropiane me pasigurinë e saj, por kjo nuk i pengon deputetët italianë që të jenë më të paguarit në Evropë.