Roli i gruas në shoqëri, konferencë në qytetin e Selanikut
13/03/2018 13:44

Gra dhe vajza nga qytete dhe zona të ndryshme të Greqisë janë mbledhur në qytetin e Selanikut, në një konferencë me temë “Gruaja dhe roli i saj në shoqëri: sfidat e kohës”.