Reshjet dëborës, vështirësi në Qarkun e Korçës
10/02/2018 20:03

Bora ka mbuluar pjesën më të madhe të Qarkut të Korçës. Zonat malore, por edhe fshatrat turistikë të Dardhës dhe Voskopojës kanë regjistruar intensitet të lartë të reshjeve duke sjellë edhe probleme në lëvizjen e automjeteve.