Pushime on Top | Ep.4 | Ledina Çelo dhe aventura në Zip Line në Pejë | 19 Korrik 2018
20/07/2018 14:01
Pjesa 1 – Si ka ndryshuar jugu i Shqipërisë në 79 vite – Pushime On Top
16/07 19:32
Pjesa 2 – Grama, gjiri më i bukur i karaburunit – Pushime On Top
16/07 19:31
Pjesa 3 – Eksplorim me bicikleta në Kepin e Rodonit – Pushime On Top
16/07 19:30
Pjesa e parë – Pushime on top, nis sezonin e dytë – Pushime on Top
16/07 13:33
Pjesa e dytë – Soni Malaj në intervistë verore – Pushime on Top
16/07 13:30
Pjesa e tretë – Performancë në pishinë e Soni Malaj – Pushime on Top
16/07 13:25
Pushime on Top | Ep.35 | 19 Gusht 2018 | Bora Zemani, Destinacionet me te mira ne Shqiperi
22/08 18:00
Pushime on Top | Ep.34 | 18 Gusht 2018 | Floriana Garo, Parku i Finiqit, Plazhet e Qeparoit
18/08 21:33
Pushime on Top | Ep.33 | 17 Gusht 2018
17/08 21:34
Pushime on Top | Ep.32 | 16 Gusht 2018 | Gent Dhe Joy Bejko, Stand up paddle
16/08 21:34
Pushime on Top | Ep.31 | 15 Gusht 2018 | Në jaht luksoz , Viola Spiro, Zvërnec
15/08 21:33
Pushime on Top | Ep.30 | 14 Gusht 2018 | Olta Xhaçka me pushime, Një ditë në peshkarexhë
14/08 21:01
Pushime on Top | Një ditë në anijen e patrullimit “Butrinti P134”
14/08 16:55
Pushime on Top | Ep.29 | Elda Koçia – Plazhi i Menikut – Adrenalina e sportit të zhytjes
13/08 21:08
Pushime on Top | Ep.28 | Më të mirat e javës 4
13/08 21:01
Pushime on Top | Ep.27 | Kozma Dushi dhe Liljana Kondakçi – Motofest në Vlorë – Kalaja e Sopotit
13/08 21:00
Pushime on Top | Ep.26 | Evi Reçi – Një ditë në anijen e patrullimit “Butrinti P134”
10/08 21:31
Pushime on Top | Ep.25 | Blendi Fevziu – Të punosh në plazh
09/08 21:31
Pushime on Top | Ep.24 | Plazhet e Sarandës – Olesia Leco – Bukuritë e alpeve nga Tamara në Vermosh
08/08 21:01
Pushime on Top | Ep.23 | Jonida Shehu – Sporti i Snorkeling
07/08 21:45