Pushime on Top | Ep.3 | Një festë beqarie në plazh, një lundrim blu me vela | 18 Korrik 2018
19/07/2018 14:48
Pushime on Top/ Çfarë mbajnë pushuesit në çantën e plazhit?!
17/07 20:34
Pushime on Top/ Ujëvara e Selcës, ekspedita që duhet ta bëni një herë në jetë
17/07 20:27
Pushime on Top/ Si të kaloni një pasdite të çmendur si Ori dhe Flori?
17/07 20:13
Pjesa 1 – Si të kaloni një pasdite të çmendur si Ori dhe Flori? – Pushime On Top
17/07 19:32
Pjesa 2 – Çfarë mbajnë pushuesit në çantën e plazhit? – Pushime On Top
17/07 19:31
Pjesa 3 – Ujavara e Selces, ekspedita që duhet ta bëni një herë në jetë – Pushime On Top
17/07 19:30
Pjesa e dytë – Çfarë mbajnë pushuesit në çantën e plazhit? – Pushime on Top
17/07 19:16
Pjesa e tretë -Ujavara e Selces, ekspedita që duhet ta bëni një herë në jete – Pushime on Top
17/07 19:16
Pjesa 1 – Si ka ndryshuar jugu i Shqipërisë në 79 vite – Pushime On Top
16/07 19:32
Pjesa 2 – Grama, gjiri më i bukur i karaburunit – Pushime On Top
16/07 19:31
Pjesa 3 – Eksplorim me bicikleta në Kepin e Rodonit – Pushime On Top
16/07 19:30
Pjesa e parë – Pushime on top, nis sezonin e dytë – Pushime on Top
16/07 13:33
Pjesa e dytë – Soni Malaj në intervistë verore – Pushime on Top
16/07 13:30
Pjesa e tretë – Performancë në pishinë e Soni Malaj – Pushime on Top
16/07 13:25
Pushime on Top | Ep.35 | 19 Gusht 2018 | Bora Zemani, Destinacionet me te mira ne Shqiperi
22/08 18:00
Pushime on Top | Ep.34 | 18 Gusht 2018 | Floriana Garo, Parku i Finiqit, Plazhet e Qeparoit
18/08 21:33
Pushime on Top | Ep.33 | 17 Gusht 2018
17/08 21:34
Pushime on Top | Ep.32 | 16 Gusht 2018 | Gent Dhe Joy Bejko, Stand up paddle
16/08 21:34
Pushime on Top | Ep.31 | 15 Gusht 2018 | Në jaht luksoz , Viola Spiro, Zvërnec
15/08 21:33
Pushime on Top | Ep.30 | 14 Gusht 2018 | Olta Xhaçka me pushime, Një ditë në peshkarexhë
14/08 21:01