Protestuesja meksikane, koleksion veshjesh për çdo protestë
20/08/2019 18:22

Disa të apasionuar pas modës krenohen se kanë një veshje për çdo rast. Julia Klug, një aktiviste meksikane dhe protestuese veterane, krenohet se ka një veshje për çdo protestë.