Protesta për Teatrin Kombëtar
11/06/2018 09:38

Aktorë dhe aktivistë të shoqërisë civile u mblodhën sërish në mbrëmje përpara godinës së Teatrit Kombëtar për të kundërshtuar vendim për shembjen e tij.