Procesi Sportiv, 8 Janar 2018, Pjesa 3
09/01/2018 14:49

Tema: Zgjedhjet per president ne FSHF. Federata caktoi daten e zgjedhjeve 7 shkurt 2018. Kandidatet. Asnje kandidat nuk ka shpallur kandidaturen. Pse Duka dhe Fino po hezitojne per te zyrtarizuar garen? Cilat jane strategjite e tyre? Te ftuar: Redi Jupi, Gezim Sinemati, Edvin Libohova, Lorenc Jemini, Pano Xhixho, Vangjeli Telo, Sonja Cemeri