Deputeti në burg, Profesori “stërvit” truprojën – Portokalli, 3 Dhjetor 2017
04/12/2017 14:48
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Emisioni i plotë
17/01 02:42
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Barsaletat Finale dhe Erion Veliaj
03/01 17:03
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Barsaletat gjysem finale
03/01 17:02
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Call Center dhe Shitesi
03/01 17:02
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Cifti i lumtur dhe Kastro Zizo
03/01 17:02
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Doktori, Infermierja dhe burri
03/01 17:01
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Dy dibranet
03/01 17:01
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Dy policet
03/01 17:01
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Era Rusi (Florian Binaj imitim)
03/01 17:00
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Flaka Krelani (Delinda Zhupa imitim)
03/01 17:00
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Folk art Korca
03/01 17:00
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Fyejt e Gramshit
03/01 16:59
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Game of thrones
03/01 16:59
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Gipsy Groove muzikore
03/01 16:59
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Gjykatesit dhe Populli
03/01 16:59
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Jam gjalle
03/01 16:58
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Kater pleqte dhe Erion Brace
03/01 16:58
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Kendon Devis Xherahu
03/01 16:58
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Kendon Fatmira Breçani
03/01 16:57
Parcela 400, 31 Dhjetor 2017 – Kendon Mehdi Zena
03/01 16:57