Portokalli, 27 Maj 2018 – Kripe deti (Maturantet 2018 dhe zysha)
28/05/2018 13:57
Portokalli, 12 Maj 2019 – Zona e Brrylit (Princi i Kofshës)
13/05 12:44
Portokalli, 12 Maj 2019 – Ylvi Bakerri dhe Melamin Berati
13/05 12:32
Portokalli, 12 Maj 2019 – Together with love feat Eriona Kakeli dhe Violeta Trebicka (Kunatat)
13/05 12:29
Portokalli, 12 Maj 2019 – Sharesi (Shtëpi me tre pronarë)
13/05 12:29
Portokalli, 12 Maj 2019 – Rrok Sufllaqja (Sekseri sekret)
13/05 12:14
Portokalli, 12 Maj 2019 – Psikologia (Pse nuk janë të lumtur shqipëtarët)
13/05 12:07
Portokalli, 12 Maj 2019 – Pleqtë (Vizita e djalit te Llaqit)
13/05 11:58
Portokalli, 12 Maj 2019 – Nasi dhe Naqja (Legalizimi i Naqes)
13/05 11:51
Portokalli, 12 Maj 2019 – Mami dhe Vajza (Pronare hoteli)
13/05 11:49
Portokalli, 12 Maj 2019 – Kuli dhe Matilda (Vendimi)
13/05 11:48
Portokalli, 12 Maj 2019 – Ketri (Fejesa e Lymit)
13/05 11:47
Portokalli, 12 Maj 2019 – Kapo, Hekri dhe Ruli (Kamera e TV Sulltan)
13/05 11:46
Portokalli, 12 Maj 2019 – Historiania (Lufta e tretë botërore)
13/05 11:46
Portokalli, 12 Maj 2019 – Gerhard Deci tek Doktori
13/05 11:45
Portokalli, 12 Maj 2019 – Floshi, Lenci dhe Zysha (Në shfaqje teatri)
13/05 11:44
Portokalli, 12 Maj 2019 – Falenderimi AIR Albania
13/05 11:43
Portokalli, 12 Maj 2019 – Eros Vetëtima dhe Vezirja
13/05 11:42
Portokalli, 12 Maj 2019 – Editoriali (Luanët shkojnë në Hollandë)
13/05 11:41
Portokalli, 12 Maj 2019 – Dy policët (Dekorimi)
13/05 11:41
Portokalli, 12 Maj 2019 – Denoncuesi (Autografi i Vucic)
13/05 11:40