Portokalli, 13 Maj 2018 – TV Sulltan & Marin Mema (Gjurmet korçare)
14/05/2018 15:17
Portokalli, 20 Maj 2018 – Atentatet (Fillim shume i veshtire)
21/05 13:53
Portokalli, 20 Maj 2018 – Bukra, Luzja dhe Vezirja (Parfumet)
21/05 13:52
Portokalli, 20 Maj 2018 – Doktori (Mire qe s’dime, po s’na lene as familjaret)
21/05 13:52
Portokalli, 20 Maj 2018 – Historiania (Selam Musai vs Giancarlo Jala)
21/05 13:52
Portokalli, 20 Maj 2018 – Hyrja (Duhet te behemi peshkatare!)
21/05 13:52
Portokalli, 20 Maj 2018 – Jam gjalle (Bixhozi)
21/05 13:51
Portokalli, 20 Maj 2018 – Kater leneshat ne makine
21/05 13:51
Portokalli, 20 Maj 2018 – Kimikati (Me kane ngacmuar te dashuren)
21/05 13:51
Portokalli, 20 Maj 2018 – Kripe deti, Mami dhe Vajza (Plazh publik ne plazh privat)
21/05 13:51
Portokalli, 20 Maj 2018 – Lacat dhe prinderit qe i ruajne
21/05 13:50
Portokalli, 20 Maj 2018 – Melamini ne 100 milion
21/05 13:50
Portokalli, 20 Maj 2018 – Nasi dhe Fotinia (Masazhi dhurate)
21/05 13:50
Portokalli, 20 Maj 2018 – Parodistet dhe Komshija
21/05 13:50
Portokalli, 20 Maj 2018 – Policat e postobllokut (Bodyguarde part time)
21/05 13:49
Portokalli, 20 Maj 2018 – Psikologia (Lakmia per para)
21/05 13:49
Portokalli, 20 Maj 2018 – Together with love ft Armand Peza (Dhimo ne Big Brother)
21/05 13:49
Portokalli, 20 Maj 2018 – TV Sulltan feat Niada Saliasi
21/05 13:49
Portokalli, 20 Maj 2018 – Zona e Brrylit (grate e pozites vs grate e opozites)
21/05 13:48
Portokalli, 20 Maj 2018 – Himni dhe Aforizmat (Portokallia per femijet dhe familjen)
21/05 13:48
Portokalli, 13 Maj 2018 – Bab e bir (Babi do behesh gjysh)
14/05 15:21