Lajmi i fundit
Basha: Albert Veliut i janë ofruar 200 000 euro për të përgënjeshtruar deklaratat e tij
Plehrat u mblodhën me aksion dhe…u lanë prap aty
15/05/2018 20:35

E shndërruar në vend-depozitim mbetjesh, një vijë bregdetare prej 5 km në Vilë-Bashtovë të Rrogozhinës nuk ka ndryshuar as me aksionin e trumbetuar si sukses nga ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi se bashku me kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë pak ditë më parë.