Lajmi i fundit
Basha: Albert Veliut i janë ofruar 200 000 euro për të përgënjeshtruar deklaratat e tij
Plehrat jashtë kontrollit! Në Manzë hidhen edhe ato spitalore
14/05/2018 19:49

Jo vetëm landfilli i qytetit të Durrësit, por dhe ai i Manzës, pjesë e së njëjtës bashki, është jashtë çdo kontrolli. Mbetjet urbane hidhen nga makinat e grumbullimit rrëzë shpatit të kodrinës dhe buzë rrugës që të çon në ish-minierën e Manzës.