Përmbysja e autobusit/ 29 të vdekur dhe 22 të plagosur në Portugali
18/04/2019 11:07

Të paktën 29 persona raportohen të kenë vdekur pasi një autobus doli rruga në një lagje të ishullit Madeira, Portugali.