Paligjshmëritë e Maturës, celularët në klasa nxorën tezën. 70% e nxënësve pranojnë komunikimin
11/07/2018 20:04

Matura Shtetërore 2018 u shoqërua me paligjshmëri dhe problematika. Ky është konkluzioni i arritur nga organizata “Qëndresa Qytetare”, përmes një ankete online, ku morën pjesë 500 maturantë.